Domov  |  Kontakt  | 

Uvoz in distribucija Tersus d.o.o. 

 

 tel.: 01-2573-256     Brezplačna modra številka: 080 11 05

Brezplačna pomoč in svetovanje:

tersus@siol.net | 080 11 05

Potrebujete dodatne informacije glede nakupa in montaže?

Pokličite naše izkušene tehnične svetovalce. Pomagali vam bomo.

051-655-500, 031-235-200 ali na brezplačno številko 080 11 05

Električno ogrevanje

Električno ogrevanje

ELEKTRIČNO OGREVANJE

Tersus d.o.o. je ekskluzivni zastopnik in distributer za električne radiatorje BEHA, za električno talno ogrevanja EBECO in za kopalniške radiatorje TERMA. Za omenjene produkte zagotavljamo ažurno dobavo in poprodajne storitve v okviru vzdrževanja in servisa ter zagotavljanja rezervnih delov. Nakup izdelkov za električno ogrevanje je možen tudi preko naših partnerjev na področju cele Slovenije.

Padajoče

   

na stran

Kosov 1 do 24 od skupaj 137

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Padajoče

   

na stran

Kosov 1 do 24 od skupaj 137

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Električno ogrevanje predstavlja preprost, ekonomičen in okolju prijazen način ogrevanja, še posebej v kombinaciji z dobro izolacijo. Njegove številne prednosti se pokažejo že med gradnjo objekta, saj ne zahteva dimnika ali kurilnice, s tem pa vam olajša načrtovanje in poveča prihranek. Ogrevanje na elektriko obenem odlikujeta tudi visoka učinkovitost ter tiho delovanje, ki ga je dandanes mogoče nadzirati celo prek mobilnih...

Električno ogrevanje predstavlja preprost, ekonomičen in okolju prijazen način ogrevanja, še posebej v kombinaciji z dobro izolacijo. Njegove številne prednosti se pokažejo že med gradnjo objekta, saj ne zahteva dimnika ali kurilnice, s tem pa vam olajša načrtovanje in poveča prihranek. Ogrevanje na elektriko obenem odlikujeta tudi visoka učinkovitost ter tiho delovanje, ki ga je dandanes mogoče nadzirati celo prek mobilnih naprav.

Glavne prednosti električnega ogrevanja

 • Visoka učinkovitost – z majhno močjo lahko ogrevamo velik prostor
 • Tiho, okolju prijazno delovanje – čist vir energije, ki ne povzroča emisij
 • Preprosta in poceni instalacija, ki ne zahteva veliko načrtovanja
 • Nizki stroški vzdrževanja
 • Možnost natančnega reguliranja na daljavo
 • Izdelki z elegantnim dizajnom in dolgo življenjsko dobo

Izberite električno ogrevanje po svoji meri

Kupci, ki se odločijo za ogrevanje na elektriko, lahko izbirajo med številnimi tehnično dovršenimi in učinkovitimi sistemi, kot so električno talno gretje, varčni električni radiatorji oz. električni konvektorji ter IR paneli. Če ne veste točno, kakšen sistem bi najbolje ustrezal vašim željam, potrebam in proračunu, se lahko kadar koli obrnete na naše strokovnjake, ki vam bodo z veseljem pomagali do popolne rešitve.

Električno talno gretje

Električno talno ogrevanje ima v primerjavi z vodnim sistemom številne prednosti, ki se odražajo predvsem v preprostejši montaži in učinkovitosti. Ker je sam sistem nameščen bližje površini tal, se namreč prostor ogreje hitreje. Pri podjetju Tersus smo nadvse ponosni, da lahko kupcem ponudimo vrhunsko električno talno gretje švedskega proizvajalca EBECO. Slednjega namreč ne zaznamuje le široka paleta produktov, temveč tudi inovativne rešitve. Mednje denimo spada sistem individualnih termostatov za vsak prostor posebej, ki omogoča ločeno regulacijo temperature v vsakem prostoru posebej.

Pri namestitvi električnega talnega ogrevanja se uporabljajo grelni kabli ali grelna folija. Grelni kabli so najprimernejša rešitev za kopalnico ali hodnik, saj se namestijo neposredno pod keramiko in zato poskrbijo, da so tla čim bolj ogreta. Tako prispevajo k izjemnemu udobju ter učinkovito sušijo površino. Grelni kabli so nadvse primerni tudi za zunanje površine, kot so stopnišča ali klančine, na katerih bi radi pozimi hitro stalili sneg ali led.  

V nasprotju s kabli je grelna folija prva izbira za prostore, v katerih se polaga laminat. Gre namreč za zelo tanko folijo, ki deluje s pomočjo infrardečega gretja. Tako zagotavlja visok učinek, ker gre za samoregulacijski sistem, pa tudi ni nevarnosti pregrevanja.

Varčni električni radiatorji

Moderni električni radiatorji predstavljajo najbolj razširjen sistem ogrevanja na elektriko, saj je začetna investicija vanje zelo nizka, montaža pa nadvse preprosta. Uporabniku se vložek hitro povrne, saj je poraba energije nizka, enako pa velja tudi za stroške vzdrževanja. Električni radiatorji so še posebej priročni za dogrevanje različnih prostorov v obdobjih ekstremno nizkih temperatur. Prav tako so odlična opcija za ogrevanje prostorov ali objektov, kjer se ne zadržujemo pogosto. Mednje spadajo denimo počitniške oz. vikend hiške, ki jih s pomočjo učinkovitih električnih radiatorjev lahko izredno hitro ogrejemo kar na daljavo. Tako je prostor v času našega prihoda že primerno topel.

Električni radiatorji BEHA

V porjetju Tersus smo ponosni, da lahko strankam ponudimo varčne električne radiatorje norveškega proizvajalca BEHA. Ti so primerni tako za stanovanja ali hiše kot tudi za večje poslovne prostore. Od konkurence se ločijo po izjemni varčnosti in enostavni montaži, pa tudi po naprednem elektronskem ternostatu, ki navduši s popolnoma neslišnim delovanjem. Poleg tega se ponašajo z izjemno veliko površino ogrevalne ploskve, zaradi česar efektivneje ogrevajo prostor.

Glede na moč in dimenzije je v ponudbi norvežanov vedno kar nekaj različnih modelov, ki so vsi zaščiteni pred pršenjem vode in zato odlični tudi kot kopalniški radiatorji. Njihov eleganten dizajn z mehkimi robovi omogoča vgradnjo v spalnice ali otroške sobe, posebej ker so termostati opremljeni z zašččitnimi pokrovi.

Pri izbiri moči seveda glavno vlogo odigrata površina prostora, ki ga je treba ogreti, ter kakovost izolacije. Strokovnjaki ob tem priporočajo, da se v prostore, kakršen je kopalnica, vgradi električni radiator nekoliko višje moči (denimo okrog 120 W/m2), za ostale prostore pa so popolnoma primerni tudi modeli moči približni 100 W/m2. Dobro je tudi, da se vedno izbere stopnjo močnejši model, kot bi ga potrebovali, saj bo takšen radiator prostor razgrel hitreje in tako skrajšal čas delovanja.

Električni radiatorji BEHA so na voljo v več izvedenkah, s čimer zagotavljajo kar najširši spekter uporabe. Primerni so za prav vsak prostor v stanovanju, prav tako pa tudi za hotelske sobe ali apartmaje, pisarne in ostale poslovne prostore, lepotne ali frizerske salone, zimske vrtove, garaže, prostore za vadbo, vrtce in šole ...

Električni stenski radiator

Vsak električni stenski radiator BEHA je opremljen s stenskim nosilcem ter priključnim kablom, tako da omogoča popolnoma enostavno in hitro namestitev v kateri koli prostor in priklop v običajno stensko vtičnico. Priklopimo jih lahko tudi preko stenske doze, nameščene na nosilec radiatorja.

Nosilec omogoča, da se vsak stenski konvektor popolnoma preprosto odmakne od stene in očisti, za popolno brezskrbnost pa poskrbi varnostni termostat proti pregretju.

Električni konvektorji BEHA so serijsko opremljeni tudi z najnaprednejšim vmesnikom WI-FI, kar omogoča popolnoma enostavno upravljanje temperature v katerem koli prostoru, in to kar s kavča ali postelje ter izza mize. Vse, kar potrebujemo, je le pametni telefon in aplikacija BEHA.

Stekleni radiatorji

Električni stekleni radiatorji imajo prednjo ploskev iz stekla, s čimer se odlično podajo prostorom, ki so opremljeni v modernem, elegantnem ali minimalističnem slogu. V tem primeru v prostor ne vnesemo le grelnega telesa, temveč dizajnerski element, ki lahko odlično dopolni notranjo ureditev, ali pa sobi doda samosvojo in edinstveno noto.

Električni kopalniški radiatorji Terma in Atlantic  

Poljsko podjetje Terma je v Evropi sinonim za električni kopalniški radiator, saj je na tem področju uveljavljeno kot eden najprodornejših proizvajalcev v regiji. Hkrati gre za enega največjih proizvajalcev opreme, kot je električni grelec za radiator.

Pri podjetju Tersus nudimo cevni radiator Terma Domi, ki je na voljo v različnih velikostih. Ta ni le nadvse primeren za dodatno ogrevanje kopalnic, temveč pride prav tudi za sušenje brisač ali perila. S svojo elegantno obliko obenem tudi popestri prostor in poskrbi za moderen slog. Vsak cevni radiator Terma je opremljen z nosilci in kablom, s čimer omogoča hitro namestitev in preprosto priključitev v električno omrežje.

Vrhunski slog omogočajo tudi cevni kopalniški radiatorji francoske znamke Atlantic, ki se ponašajo z izjemnim spojem dizajna in uporabnosti. Radiatorji imajo poleg električnega grelca vgrajen tudi kalorifer za izredno hitro ogrevanje kopalnice, katerega vklopimo s pritiskom na tipko nekaj minut pred kopanjem ali tuširanjem.

Ogrevanje z IR paneli

IR Paneli IR Power in Digel Heat se ponašajo s kar 5 varnostnimi senzorji, ki ščitijo pred pregrevanjem ter naprednim dizajnom, ki omogoča enakomerno razporejanje toplote. Posebna vodila na hrbtni strani zagotavljajo povsem preprosto namestitev, vsak paket pa že vsebuje potrebne nastavke.

Tu so tudi  nemški paneli DIGEL HEAT, ki poleg ogrevanja prostora pripomorejo tudi k boljšemu počutju. Slednje spodbujajo infrardeči valovi, ki prodirajo pod kožo. Infrardeči paneli prav tako zagotavljajo za dihanje bolj ugoden, nekoliko hladnejši zrak ter s stalno temperature učinkovito odganjajo plesen.

Preberi več / Skrij