Domov  |  Kontakt  | 

Uvoz in distribucija Tersus d.o.o. 

 

 tel.: 01-2573-256     Brezplačna modra številka: 080 11 05

Brezplačna pomoč in svetovanje:

tersus@siol.net | 080 11 05

Potrebujete dodatne informacije glede nakupa in montaže?

Pokličite naše izkušene tehnične svetovalce. Pomagali vam bomo.

051-655-500, 031-235-200 ali na brezplačno številko 080 11 05

Subvencije Eko Sklada - Toplotne črpalke Atlantic Excelia

Subvencija eko sklad 


2016: Javni poziv Eko Sklada za leto 2016 uvršča na seznam toplotne črpalke Atlantic Extensa in Excellia. Subvencije za toplotne črpalke  Atlantic Fujitsu je možno pridobiti v višini največ 20% investicije oz. do 1000,00 €.

Modeli TČ:

http://www.tersus.si/toplotne-crpalke/extensa

http://www.tersus.si/toplotne-crpalke/excelia


Javni poziv Eko Sklada za leto 2015 uvršča na seznam tudi toplotne črpalke IVT in Atlantic Excellia 11.2 kW. Subvencije za toplotne črpalke  IVT in Atlantic Fujitsu je možno pridobiti v višini 1000,00 € . Tudi v letošnjem letu še vedno velja, da toplotna črpalka ali kurilna naprava za ogrevanje stavbe na lesno biomaso nista upravičeni do dodeliteve nepovratnih sredstev v kolikor občinski akt ali lokalni energetski koncept določata na tem območju drug prednostni način ogrevanja.

Podjetje Tersus d.o.o. je vpisano v evidenco pooblaščenih podjetij za vzdrževanje in namestitev nepremične opreme za hlajenje, klimatizacijo in toplotnih črpalk, na ARSO pod zaporedno številko 376.

Na seznamu toplotnih črpalk za pridobitev suvencije so vsi modeli IVT:

Toplotna črpalka AirX + AirModule 
Toplotna črpalka AirX + AirBox E9 
Toplotna črpalka AirX + AirBox S 

 Toplotne črpalke Atlantic - Ekosklad:

Toplotna črpalka Atlantic Excellia 11.2 kW

Toplotna črpalka Atlantic Excellia 11.2 kW DUO 


Javni poziv 24SUB-OB14 - 2014

Novost letošnjega poziva za dodelitev subvencije za toplotne črpalke je, da se subvencija prizna, v kolikor je bila vgradnja TČ izvršena s strani podjetja, kateri ima registrirano dejavnost in ima pridobljeno potrdilo za vzdrževanje in namestitev opreme za hlajenje, klimatizacijo in toplotnih črpalk s strani ARSO ( Agencija Republike Slovenije za okolje).

Druga novost je ta, da se subvencija odreja glede na to, v kolikor je bil na določenem področju sprejet občinski odlok za centralno ogrevanje stanovanjskih stavb, ki z aktom in energetskim konceptom opredeljuje drug prednostni način ogrevanja.

Povezava do javnega poziva 2014

 

Podjetje Tersus d.o.o. je vpisano v evidenco pooblaščenih podjetij za vzdrževanje in namestitev nepremične opreme za hlajenje, klimatizacijo in toplotnih črpalk, na ARSO pod zaporedno številko 376.