Domov  |  Kontakt  | 

Uvoz in distribucija Tersus d.o.o. 

 

 tel.: 01-2573-256     Brezplačna modra številka: 080 11 05

Brezplačna pomoč in svetovanje:

tersus@siol.net | 080 11 05

Potrebujete dodatne informacije glede nakupa in montaže?

Pokličite naše izkušene tehnične svetovalce. Pomagali vam bomo.

051-655-500, 031-235-200 ali na brezplačno številko 080 11 05

Brezžična centralna regulacija I/Jaz, 230V

  • Brezžična centralna regulacija I/Jaz, 230V
  • Izdelano na Norveškem

Brezžična Centralna Regulacija I-Jaz, 230 V

Sistem iJaz ima enostavno obliko in ga je mogoče namestiti brez strokovne pomoči. Nadzirajte 16 območij ogrevanja ali stikal. Upravlja se preko zaslona na dotik. Vsako območje lahko nadrzira neomejeno število grelcev ali stikal. Osrednja enota iJaz ima vgrajen termometer z izhodom za alarm na mraz. Možno jo je povezati z GSM sprejemnikom za daljinsko upravljanje.

Dobavljivost: Preverite zalogo

Cena brez DDV: 250,00 € Cena z DDV: 305,00 €

Sistem nadzira konvektorske radiatorje BEHA tipa P in L. Poleg brezžične centralne regulacije i-Jaz, vsak grelec potrebuje radio-sprejemno enoto RP 200 za brezžično komunikacijo med osrednjo krmilno enoto in grelcem. Na voljo je brezžično stikalo (SP 16) za vklop in izklop ostalih naprav kot so luči, kavni avtomat, električni bojlerji itd. 

Da dosežete najboljšo možno komunikacijo, je priporočljivo, da namestite osrednjo krmilno enoto i-Jaz v središču hiše ali stanovanja. Brezžična povezava osrednje krmilne enote i-Jaz se razlikuje glede na število in vrsto sten, skozi katere mora signal potovati. Razdalja na odprtem znaša do 300 metrov.

Dva neodvisna programa:

- Običajni program: ta program je namenjen dnevni uporabi in naj vsebuje obdobja z znižanjem temperature za vsako od območji ogrevanja. Možno je programirati vsak dan različno z minimalnim obdobjem 15-ih minut. Vsa obmoèja ogrevanja imajo tovarniško nameščen privzeti tedenski program.

- Program zdoma: ta program se uporablja za daljša obdobja odsotnosti kot so počitnice, poslovna potovanja itd. Programirajte vsako območje ogrevanja, da bo čim bolj hladno in boste tako čim bolj varčevali z energijo. Če boste pustili sobno temperaturo pri 5 °C ali popolnoma izklopili grelce v nekaterih sobah, ne pozabite nastaviti časa vrnitve na nekaj ur preden se dejansko vrnete. Nekaj časa traja, da se sobna temperatura povrne na običajni nivo.

>> Katalog BEHA                             >> Katalog BEHA ANG                   >> Uporabniška navodila

katalog beha          katalog beha          i jaz navodila za uporabo

 
080 brezplačna modra številka tersus
 
Država proizvajalca Norveška
 

* Obvezna polja

Sorodni artikli